Kinderboekpresentatie ‘Duizendpoot is moe’ – Joyce Turek

Kinderboekpresentatie ‘Duizendpoot is moe’ – Joyce Turek

Op dinsdagmiddag 27 september om 16.00 uur vindt in Bibliotheek Feijenoord aan het Sandelingplein 16B in Rotterdam-Zuid de feestelijke presentatie plaats van het voorlees-prentenboek ‘Duizendpoot is moe. . .’ van Joyce Turek.
Joyce schreef en illustreerde het verhaal over een bijzondere vriendschap tussen de buren duizendpoot en krekel, die voorheen nooit met elkaar contact hadden. Een zoekgeraakte brief verandert hun leven. Waarom is Duizendpoot zo moe? Kan Krekel haar misschien helpen? En . . . kun je vrienden worden ook al lijk je niet op elkaar?
Het idee om een boek uit te brengen is ontstaan uit het theaterduo Jong Belegen, dat Joyce Turek vormt met Marjan de Wilt en de theatervoorstelling die zij maakten over de bijzondere vriendschap tussen een handige praktische duizendpoot en een verstrooide muzikale en artistieke krekel, die elkaars buren zijn. Een voorstelling die het theaterduo nog steeds geeft.

Reacties zijn gesloten.