esté

Esté – inspireren en verbeelden.

esté beeld taal is een vof (sinds 1986) bestaande uit

Ferdinand Sikken beeldend kunstenaar, docent/coach en vormgever  en

Joyce Turek beeldend kunstenaar, dramadocent, theatermaker en tekstschrijver.

Wij maken producten en verlenen diensten op het gebied van beeldende- literaire- en theater-kunst en zijn beiden docent in deze disciplines.

esté beeld • taal realiseerde diverse wandschilderingen in Rotterdam (Vreewijk, Feyenoord), maar ook in Casablanca en Rabat (Marokko) en kunst in de openbare ruimte in Rotterdam en Barendrecht.

Gezamenlijke projecten waarbij Joyce (een onderdeel van) de theatrale en/of tekstuele kant en Ferdinand (een gedeelte van) de vormgeving op zich nam zijn de theaterproducties ‘Mooi Katendrecht’ en ‘Beste Buuf’ en de dichtbundels ‘Dierbare Schoonheid’ (1987) en ‘7654’ (2004).

‘Beste Buuf’ en de theatervoorstellingen van ‘Jong Belegen’ (Joyce Turek en Marjan de Wilt) werden geproduceerd door Stichting eSTage, een op initiatief van  Ferdinand Sikken en Joyce Turek opgerichte stichting met als doel het mogelijk maken van (niet commerciële) theaterproducties, tentoonstellingen en kunstmanifestaties in de ruimste zin van het woord die naast een artistiek doel ook een sociale, educatieve of ideële doelstelling hebben.

esté beeld taal is gevestigd aan de Berkendaal 157, 3075XD Rotterdam -> contact

 

Reacties zijn gesloten.